Szolgáltatások

felülettisztítás

  • Fém, fémalkatrészek, ipari elemek

  • Fa, Tégla, kő, műkő, beton

Legyen szó rozsda, festék vagy reve eltávolításáról, cégünk szinte bármilyen felület megtisztítását vállalja a felület jellegének megfelelő technológia által. A választott technológia megoldás függhet a felülettől, annak sérülékenységétől és az ügyfél igényeitől is.

üvegszórás

Teljes körű felülettisztítás a nagy nyomással szórt üvegszemcsék által. Az eljárás célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokat nagy sebességgel viszünk fel az adott felületre. A szemcsék eltávolítanak minden nem kívánt szennyeződést, az eredeti felület megőrzése mellett. A homokszórással ellentétben az üvegszórás nem jár utólagos rozsdásodással vagy porfelverődéssel, így bárhol elvégezhető.

SZÓDASZÓRÁS

A szódaszórás technológia rendkívül hatékony, gazdaságos és környezetbarát felülettisztítási, felületkezelési eljárás, mely alkalmazása során eltávolítja a legtöbb felületi szennyeződést, festékbevonatot anélkül, hogy károsítaná az alapfelületet. Az eljárás nem igényel előkészítést vagy vegyi anyagokat, nem mérgező, a környezetre teljesen mértékben ártalmatlan.


épületek, pincék felülettisztítása

Fő profiljaink egyike homlokzatok valamint műemlék épületek felületszórása. Belső terek valamint pincék, támfalak tisztítása. Az épületeket ért szennyeződések lehetnek akár légköriek (pl: por, korom), növényi eredetűek (moha, gombásodás), égési sérülések vagy rongálások (graffiti).

autókarosszéria, alkatrész tisztítás

Személygépkocsi, teherautó, veterán autó, munkagépek illetve bármilyen önhordó jármű felülettisztítása, festék és rozsda eltávolítása. Rozsdás vagy szennyezett alkatrészek fémtisztára szórása. A sérülékenyebb alkatrészeknél és karosszériáknál a szokásosnál finomabb szóróanyagot használunk a sérülések elkerülése érdekében.hajótestek tisztítása

Hajótestek tisztítása az alga lerakódásoktól illetve felújítandó hajótestek felületének előkészítése a színterezés és festés eltávolításával. A viszonylag alacsony nyomáson a felületre szórt anyag becsapódva szétrobban, lemorzsol gyakorlatilag mindenfajta szennyeződésréteget, sértetlenül hagyva a hajó alapfelületét.


szobrok, sírkövek tisztítása

A sírkövekre évek alatt rárakodó szennyeződések elcsúfítják, befeketítik, zöldítik a felületet. Az általunk használt technológiához nem szükséges vegyi anyagot felhasználni így a sírkövek körüli növényzetet sem károsítjuk. A felület a tökéletes tisztaság mellett, teljesen megőrzi az épségét.

magasnyomású mosás

Felületek tisztítása magas víznyomású mosó berendezéssel. A magas nyomás és víz kombinációjával sérülés mentesen távolíthatóak el a gyengébb szennyeződések.

ALAPOZÁS, KORRÓZIÓVÉDELEM

A megtisztított fémfelületek megóvása a felületről induló kémiai lebomlástól (korróziótól). Az adott anyagok környezettől függően jobban vagy kevésbé károsodnak, emiatt mind az anyag, mind a védelem megfelelő kiválasztása lényeges a megfelelő élettartam eléréséhez.