Szolgáltatások

üvegszórás

Felülettisztítás, festék eltávolítás, rozsdátlanítás a nagynyomással szórt üvegszemcsék által. Az eljárás célja, hogy különböző finomságú, szórható, csiszoló anyagokat nagysebeséggel viszünk fel az adott felületre. A szemcsék eltávolítanak minden nem kívánt szennyeződést, az eredeti felület megőrzése mellett. A homokszórással ellentétben az üvegszórás nem jár kellemetlen porfelveréssel, bárhol elvégezhető.

magasnyomású mosás

Felületek tisztítása magas víznyomású mosó berendezéssel. A magas nyomás és víz kombinációja által sérülés illetve kopásmentesen távolíthatóak el a gyengébb szennyeződések.

felülettisztítás

  • Fém

  • Fa

  • Tégla, kő, műkő

Cégünk szinte bármilyen felület megtisztítását vállalja a felület jellegének megfelelő technológia által. A választott technológia megoldás függhet a felülettől, annak sérülékenységétől és természetesen az ügyfél igényeitől.

autó karosszéria tisztítás

Személygépkocsi, teherautó, veterán autó, munkagépek illetve bármilyen önhordó karosszéria üvegszórása, felülettisztítása, festék és rozsda eltávolítása.


autó alkatrészek tisztítása

Rozsdás vagy szennyezett alkatrészek fémtisztára szórása. A sérülékenyebb alkatrészeknél a szokásosnál kisebb nyomást alkalmazunk a sérülések elkerülése érdekében.

hajótestek tisztítása

Hajótestek tisztítása az alga lerakódásoktól illetve felújítandó hajótestek felületének előkészítése a színterezés és a festés eltávolításával.


szobrok és sírkövek tisztítása